Vilka vinner på att ta smslån

Sedan smslån kom till Sverige har företag som erbjuder tjänsten tjänat miljoner. Det har inneburit att några få personer har dragit stora vinster utav smslånen. För några år sedan kunde smslån vara väldigt dyra vilket gjorde att folk som tog smslån kunde utnyttjas på pengar. Sedan dess har smslånen förändrats en hel del och det är idag svårare för företagen att kräva stora avgifter i ränta av kunderna.

När smslån först kom fanns det väldigt få företag som erbjöd tjänsten. Då höjder priserna till skyarna och det fanns ingen gräns för hur stora avgifter man kunde få betala tillbaka, bara för att ha lånat ett par tusen kronor. Fortfarande i dag bör man vara lite försiktig med vart man väljer att låna ifrån.

ta smslån

 

Däremot finns det smslån med bra villkor som man faktiskt kan få ut något bra utav. Det är inte meningen att man ska ta ett smslån för att sedan köra sin ekonomi i botten. Om man väljer rätt lån kan det i stället fungera som en räddning för din ekonomi. Det gäller att läsa sig till vilka villkor som gäller på företagens hemsidor. Jämför gärna olika företag med varandra för att försäkra dig om att få så bra lånevillkor som möjligt.

Gratis smslån

Idag finns det långvare som försöker locka till sig kunder genom att erbjuda gratis lån. Ibland kan det vara nya kunder som får prova på att låna gratis för att se om det är ett företag de vill fortsätta låna från. Andra långivare erbjuder gratis lån till alla.
Oftast handlar det om lite mindre lån, upp till några tusen kronor som man kan låna gratis. Men även om större lån för med sig en ränteavgift behöver den inte vara högre än den som banken erbjuder.